Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Drágább táborok, több kiskatona! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 01.
ImageAz idei évben elsősorban a kaland- és sporttáborokat keresik a szülők és gyerekek, de egyre többen keresik a katonai táborokat is! A legdrágább táborok több mint kétszázezer forintba, a legolcsóbbak alig több mint tízezer forintba kerülnek. Íme, a Táborfigyelő gyerektábor-összehasonlító portál adatai a 2017-es táborszezonról!
Tovább...
 
Perifériás érbetegség szűrés Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 01.
ImageIsmét megszervezik a perifériás érbetegség szűrést Székesfehérváron. Az ingyenes vizsgálatokat május 6-án, szombaton tartják A Szabadművelődés Házában. Elsősorban az 55-70 év közöttiek részvételét várják előzetes bejelentkezés alapján.
Tovább...
 
Sportolók százai a Bregyóban Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. május 01.
ImageA Petőfi-szobortól induló hagyományos felvonulással kezdődik, majd a Bregyóban folytatódik az évek óta hagyományos Sportmajális a jövő hétfőn. A színpadon egymást váltják a sportegyesületek bemutatói, különleges sportversenyeket láthatnak az érdeklődők, akik találkozhatnak Fa Nándorral, a Székesfehérvári Érzékenyítő Program keretében pedig paralimpikonokkal ismerkedhetnek meg és kipróbálhatnak néhány parasportot is.
Tovább...
 
Őszi búzát és kukoricát teszteltek fajtakísérletekben Nyomtatás E-mail
Írta: Szellő Gábor   
2017. május 01.
ImageAz őszi búza és a kukorica fajtakísérletekkel a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács, valamint a Gabonatermesztők Országos Szövetségének célja, hogy a gazdálkodók független forrásból hiteles, számukra hasznos információkat kaphassanak az egyes fajtákról.
Tovább...
 
Ingyenes lesz az első nyelvvizsga 2018-tól Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. április 30.
ImageIngyenes lesz az első nyelvvizsga megszerzése 2018-tól a 35 évnél nem idősebbeknek, ezt jelentette be az EMMI. A fiatalok munkaerő-piaci versenyképességét akarják segíteni, hiszen a felmérések szerint csak 31 százalékuknak van nyelvvizsgája. A határozat összecseng a 2017-es, Székesfehérváron megrendezett Országos Diákparlamenten megfogalmazott 50 ajánlás egyikével.
Tovább...
 
Társadalmi összefogással újítottak fel egy újabb iskolai játszóteret Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. április 30.
ImageÚj udvari játszóeszközt vehettek birtokba a gyerekek a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában. A fejlesztés társadalmi összefogással valósult meg, a szülők által támogatott kezdeményezéshez az Önkormányzat biztosította a hiányzó összeget. A kéttornyos, görgőshidas mászóvárat dr. Cser-Palkovics András polgármester és Timár Nicolette igazgató avatták fel, majd a második osztályosok használatba is vették.
Tovább...
 
Fejér megyei az év közétkeztetője Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 30.
ImageTöbb, mint 7 ezer általános és középiskolás diák szavazata alapján a martonvásári HPM Plusz Kft. (a hamarosan újra nyitó Postakocsi Étterem) csapata nyerte el az ,,Év közétkeztetője 2016." díjat és címet, - tájékoztatott a szép sikert elérő alakulat velencei tagja, Fazekas Zsuzsanna.
Tovább...
 
Rendbe tette az Öreghegyi Nyugdíjas Klub a Bory-teret Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2017. április 29.
ImageAz Öreghegyen több civil és nyugdíjas szervezet vállal rendszeresen környezetszépítő akciót. Pénteken délelőtt az Öreghegyi Nyugdíjas Klub szervezett önkéntes munkát. A lakók már negyedik éve tartják rendben a Bory-teret és környékét. A csoport tagjai bokrokat metszettek, gazt szedtek, gereblyéztek és nagyon sok szemetet összegyűjtöttek pénteken délelőtt.
Tovább...
 
"Székesfehérvár Közbiztonságáért" díjakat adtak át Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. április 29.
ImageA Székesfehérvári Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezető-helyettesének, valamint a Székesfehérvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség tűzoltósági felügyelőjének ítélte oda idén Székesfehérvár Közgyűlése a „Székesfehérvár Közbiztonságáért” díjat. Az elismerést a péntek reggeli közgyűlésen adta át a város polgármestere.
Tovább...
 
Felújították a Korponai utcát Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. április 28.
A napokban sor került a felújított Korponai utca műszaki átadására. Teljes szélességben kicserélték a burkolatot, és a szegély megtámasztásával megoldották a csapadékvíz elvezetését is. A városi beruházás 12 millió forintból, a Saára Gyula-program keretében valósult meg.
Tovább...
 
Megemlékezés az örmény genocídium 102. évfordulóján Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 28.
Székesfehérváron is megemlékeznek az örmény népirtásról, más néven örmény genocídiumról. A nemzeti tragédia 102. évfordulója alkalmából április 29-én, szombaton koszorúzás lesz a Béke téri katonatemetőben a Székesfehérvári Örmény Nemzetiségi Önkormányzat szervezésében.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11991 - 12001 / 20362